فراخوان رویداد ایده تا عمل

۱۳ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۲۵ کد خبر : ۱۱۷۴ خبر تصویری
تعداد بازدید:۱۸۳
رویداد آموزشی تجربی ایده تا عمل معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تهران غرب و با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با محوریت فرهنگی و اجتماعی و رویکرد اقتصاد و فرهنگ در بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد گردید.

این رویداد به مدت سه روز از 27 الی 29 بهمن ماه در محل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پذیرای جوانان کارآفرین و خلاق خواهد بود.
ایجاد و حمایت از استارتاپ های فرهنگی و اجتماعی با رویکردی فناورانه، نوآورانه و مسأله محور از اهداف برگزاری این رویداد می باشند. علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وبسایت رسمی رویداد به آدرس www.ideaiau.com مراجعه فرمایند.

دبیرخانه: تهران . خیابان دکتر شریعتی. دو راهی قلهک . کوچه شهید امیر پابرجا. بلوار آیینه. نبش کوچه گل یخ غربی. ستاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب.
تلفکس: 22614617

instagrm: @ideaiau