برگزاری اولین جلسه شورای سیاست گذاری رویداد ایده تا عمل

۱۶ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۱۵ کد خبر : ۱۱۸۲ اخبار
تعداد بازدید:۶۲
اولین جلسه شورای سیاست گذاری رویداد ایده تا عمل با حضور خانم دکتر داداندیش ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.

اولین جلسه شورای سیاست گذاری رویداد ایده تا عمل فرهنگی و اجتماعی با رویکرد اقتصاد و فرهنگ در تاریخ 14 دیماه در محل ستاد مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با حضور سرکار خانم دکتر داداندیش ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب، جناب آقای دکتر امیر فیروزکوهی، جناب آقای دکتر عزیزی ، جناب آقای دکتر اسلامی و سایر مسئولین واحد برگزار گردید.

در این جلسه خانم دکتر داداندیش با اشاره به اهمیت موضوع فرهنگ و اقتصاد در سالی که مزین به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری گردیده، برگزاری این رویداد را گامی مهم در راستای نیل به این هدف دانسته اند. ایشان خاطر نشان کردند که هدف ما تربیت دانشجویان ماهر و همچنین ایجاد کسب و کارهای دانش مبنا توسط دانشجویان در طی زمان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.

در ادامه دبیر اجرایی و دبیر علمی رویداد به شرح فعالیت دبیرخانه رویداد به سایر اعضای شورای سیاست گذاری پرداختند. در این جلسه از سایت رسمی رویداد به آدرس www.ideaiau.com رونمایی شد. همچنین برنامه های آتی جهت برگزاری هرچه بهتر رویداد مورد نقد و بررسی قرار گرفت.